Doneeractie - Red...Topper Zeb

Samen strijden voor een jong leven...

Wie is Zeb?

Zeb is een hele lieve, leergierige jongen die bruist van de energie. Hij wordt begin april 5 jaar oud en is al bijna 3 jaar lang in behandeling voor neuroblastoom kinderkanker. Zeb weet dat hij ziek is, maar om hem zo veel mogelijk onbezorgd te laten, weet hij zelf niet hoe ernstig het is.

Zeb heeft al vele en zware behandelingen moeten doorstaan en het is ongelooflijk hoe dapper en positief hij hiermee omgaat.  Hij klaagt nooit en blijft bijna altijd vrolijk.

Het Prinses Maxima Centrum is zijn tweede thuis, hier kent bijna iedereen hem en is er wederzijdse vreugde als hij daar weer is. Hij weet altijd weer iedereen in te pakken met zijn vrolijke snoet.
Ondanks alles proberen we Zeb een zo normaal mogelijk leven te bieden met zo weinig mogelijk zorgen. Daardoor gaat hij zodra het ook maar kan lekker naar school of spelen met vriendjes. Thuis klust hij graag met papa of bakt hij taartjes met mama.

Zeb zijn kankerkralenketting heeft momenteel al 699 kralen en er komen dagelijks nog kralen bij.
Onze grootste wens is om die laatste belangrijke kraal eraan toe te voegen: de bloemenkraal die symbool staat voor het positief afsluiten van de behandeling. 

Daarmee kunnen we Zeb eindelijk een leven geven wat hij echt verdient: gewoon kind zijn zonder alle opofferingen en kan hij gaan ontdekken wat het leven hem te bieden heeft.

ZEB1
ZEB6
ZEB2
ZEB3
ZEB4
ZEB5