Doneeractie - Red...Topper Zeb

Samen strijden voor een jong leven...

Ons verhaal


Lieve vrienden, bekenden, familie en iedereen die dit leest,

Wij zijn de ouders van Zeb Lenaers, een vrolijke en lieve jongen van 4 jaar oud. Zeb heeft al enige jaren een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker, genaamd neuroblastoom. Hij heeft al veel behandelingen ondergaan in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht, maar helaas zonder het succes waarop we allemaal hopen en dat is genezing. 

Daarvoor is nog 1 kans om zijn leven te redden: een nieuwe effectieve behandeling met een zeer grote kans van slagen, genaamd: CAR-T in een gespecialiseerd ziekenhuis in Rome, Italië.
Het Prinses Maxima Centrum heeft bij het "Ospedale Bambino Gesu" een aanvraag ingediend voor Zeb zijn behandeling en dit is geaccepteerd! 

De kosten voor deze therapie bedragen -400.000 euro- en worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Wij hebben als gezin al alles opgegeven om Zeb te helpen, maar we hebben helaas niet voldoende financiële middelen tot onze beschikking om de absurd hoge kosten van de behandeling te kunnen dekken. 

We hebben daarom jullie hulp hard nodig. Dit is onze laatste en enige kans om Zeb een toekomst te geven en dus te overleven.

Daarom vragen wij jullie om een donatie te doen, hoe klein of groot ook. Elke euro telt. Jullie kunnen doneren via deze website.

We zijn jullie eeuwig dankbaar voor jullie steun en medeleven. Samen kunnen we Zeb een kans geven om te genezen en zijn leven te redden.

Hartelijk dank, ook namens Zeb,
Anke & Chris Lenaers